PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicuresalon Gerda's P&M salon - Heinkenszand

U bent welkom voor basis voetzorg, wellness, gellack, etc. Ik ben in opleiding voor medisch pedicure en start binnenkort ook met de opleiding nagelstyling. Bekijk mijn website waar u online uw afspraak zelf kunt invullen. Als u nog vragen heeft stuur gerust een bericht en hoop u dan te kunnen helpen.
0681241283
info@gerdas-penm-salon.nl

Website
gerdas-penm-salon.nl

Pedicuresalon Gerda's P&M salon - Heinkenszand

Pedicure
Oosterguitestraat 36, Heinkenszand Kwalificaties
U bent welkom voor basis voetzorg • wellness • gellack • etc. Ik ben in opleiding voor medisch pedicure en start binnenkort ook met de opleiding nagelstyling. Bekijk mijn website waar u online uw afspraak zelf kunt invullen. Als u nog vragen heeft stuur gerust een bericht en hoop u dan te kunnen helpen.

Omschrijving

Ik wil mezelf even voorstellen ik ben Gerda de Jonge! Mijn praktijk is gevestigd aan de Oosterguitestraat 36 in Heinkenszand. Ik ben vele jaren met veel plezier werkzaam geweest in de zorg! Als aanvulling hierop ben ik gestart met de opleiding pedicure en overige cursussen als aanvulling. Deze opleiding en cursussen heb ik met veel succes afgerond. Ik wil graag u voetbehandelingen in de salon aanbieden! (Ambulant is in uitzondering mogelijk). Bij Gerda's P&M salon zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals: pedicure basis behandeling, wellness voet behandeling, gellak, nagellak, likdoorn verwijderen, nagelreparatie en nog meer. Ook professionele voet verzorgingsproducten zijn evt. verkrijgbaar. Ik nodig u uit om mijn pagina te bekijken en hopelijk maakt u een afspraak via de afspraken-link. https://gerdaspmsalon.boekingapp.nl/ Telefonisch ben ik bereikbaar onder nummer: 0681241283 Misschien tot ziens in mijn praktijk?