PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk FindingYou Feed - Meerhout België

Algehele voetverzorging, verwijderen van eelt, likdoorns, nagelverzorging, etc. voetmassage, het lakken van teennagels, Spa pedicure/voetbad. Pedicurebehandeling op afspraak!
0465120771
finding2you@gmail.com

Website
Findingyou.be

Pedicurepraktijk FindingYou Feed - Meerhout België

Pedicure
Bevrijdingslaan 133, Meerhout België Kwalificaties
Algehele voetverzorging • verwijderen van eelt • likdoorns • nagelverzorging • etc. voetmassage • het lakken van teennagels • Spa pedicure/voetbad. Pedicurebehandeling op afspraak!

Omschrijving

Hallo, ik wil mij eventjes voorstellen, mijn naam is Morel Dions en ben een gediplomeerd pedicure. Mijn voetverzorgingspraktijk FindingYou Feed is gevestigd aan de Bevrijdingslaan 133 in Meerhout / België. U bent op maandag, woensdag, donderdag op afspraak van 8.00 tot 20.00 uur van harte welkom. Ook op de vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur aan de Bevrijdingslaan 133 in Meerhout. Er is een parkeerplaats voor de deur. Heeft u op enigerlei wijze last van uw voeten dan bent u bij Pedicurepraktijk FindingYou Feed van harte welkom. Het knippen en reinigen van nagels, behandeling van schimmelnagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling en verzorging van kloven, etc. Daarnaast geeft ik een heerlijk voetbad met trillingen en/of een ontspannende voetmassage. En als finishing touch kunt u uw teennagels laten lakken. U zult versteld staan van het resultaat van een complete behandeling. Behandeling is dus alleen op afspraak, u kunt bellen naar het telefoonnummer 0465120771. Misschien tot ziens in mijn pedicurepraktijk?