PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicure Voetzorg de Sprong - Westervoort

Voetzorg Medisch Pedicure - Behandeling van risicovoeten, Zowel salon als ambulant - Massage - Mycosebehandeling - Ik kom ook bij u aan huis!
0639197849
voetzorgdesprong@outlook.com

Website
voetzorgdesprong.nl

Medisch Pedicure Voetzorg de Sprong - Westervoort

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Oncologische Voetzorg
Scheisprong 30, Westervoort Kwalificaties
Voetzorg Medisch Pedicure - Behandeling van risicovoeten • Zowel salon als ambulant - Massage - Mycosebehandeling - Ik kom ook bij u aan huis!

Omschrijving

Bent u op zoek naar een medisch pedicure? Ik ben gediplomeerd medisch pedicure in Westervoort en omgeving en aangesloten bij branchevereniging ProVoet en sta in geschreven in het kwaliteitsregister / KRP bij ProCert. Mijn salon of praktijk aan huis is gevestigd op de begane grond met parkeermogelijkheid voor de deur aan de Scheisprong 30 in Westervoort. Mocht u slecht ter been zijn dan behoort een behandeling bij u aan huis ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bezoek u eventjes mijn website. Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar. Als ik aan het werk ben kan ik helaas niet de telefoon opnemen. Ik verzoek u vriendelijk om dan een bericht in te spreken zodat ik u kan terugbellen. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen of voor een heerlijke voetmassage. Ik werk volgens de richtlijnen en het bedrijfshandboek voor de medisch pedicure.