PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Marijke - Zalk

U kunt bij mij terecht voor algehele voetzorg, Het verwijderen van eelt, kloven, likdoorns en ingroeiende nagels, Daarnaast is het ook mogelijk om een mooie gelpolish op uw teennagels te zetten.
0628524510
pedicure.marijkewestera@gmail.com

Website
pedicure-marijkewestera.nl

Pedicure Marijke - Zalk

Pedicure
Broeksteeg 42, Zalk Kwalificaties
U kunt bij mij terecht voor algehele voetzorg • Het verwijderen van eelt • kloven • likdoorns en ingroeiende nagels • Daarnaast is het ook mogelijk om een mooie gelpolish op uw teennagels te zetten.

Omschrijving

Ik wil mij eventjes voorstellen, mijn naam is Marijke Westera en mijn praktijk is gevestigd aan de Broeksteeg 42 in Zalk. Ik ben basis pedicure en momenteel bezig met de vervolgopleiding medisch pedicure. U kunt bij mij terecht voor alle pedicure behandelingen. Ik ben een gediplomeerd ProVoet pedicure en ben werkzaam volgens de eisen, vermeld in het bedrijfshandboek voor de pedicure. Voor meer informatie bezoekt u mijn website. Ik zie u graag een keer in mijn praktijk. De openingstijden zijn op maandag en vrijdag van 8.45 tot 14.00 uur. Op woensdag 8.45 tot 14.00 uur en 18.30 tot 22.00 uur. Donderdag 8.45 – 17.00 uur en eventueel op zaterdag in overleg.