PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure en schoonheidssalon Mella's Beauty - Woerden

Alle voetzorg, behandeling van eelt, likdoorns, kloven, nagelproblemen, het lakken van nagels, huidverzorging, en nog veel meer!
0624637100
info@mellasbeauty.nl

Website
mellasbeauty.nl

Pedicure en schoonheidssalon Mella's Beauty - Woerden

Pedicure
Ambulante pedicure
Schoener 12, Woerden Kwalificaties
Alle voetzorg • behandeling van eelt • likdoorns • kloven • nagelproblemen • het lakken van nagels • huidverzorging • en nog veel meer!

Omschrijving

Mijn naam is Melanie Wong A Soij, gediplomeerd pedicure en Schoonheidsspecialiste. Mijn salon of pedicurepraktijk is gevestigd aan de Schoener 12 in Woerden. Tevens werk ik ook ambulant, dus kom ik bij u aan huis. In 1997 heb ik mijn schoonheidsdiploma behaald en in 2020 mijn pedicurediploma. Binnenkort start ik met de opleiding Medisch Pedicure. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisaties Anbos voor de schoonheidsverzorging en bij Provoet voor de voetverzorging. Het is mijn passie om de huid en voeten van mensen te ondersteunen en te verbeteren door het gebruik van de juiste producten en het toepassen van de juiste behandelingen. Ik blijf mij continu ontwikkelen door het volgen van cursussen en workshops, zodat ik mijn klanten van de nieuwste trends op de hoogte kan brengen. Voor de voetverzorging maak ik gebruik van Prontoman producten. Prontoman heeft producten op het gebied van eelt, verzacht eelt op een milde wijze. Schuim creëert een antimicrobiële beschermlaag op de huid, verbetert het algehele huidbeeld, vergemakkelijkt het aantrekken van therapeutische elastische kousen zonder het materiaal aan te tasten. Ook verkoop ik speciale crème voor de extreem droge en gestreste huid. Het lijkt mij leuk om kennis met u te mogen maken en te adviseren op het gebied van huid- en voetverzorging. Ik zie u graag in mijn salon. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Mijn openingstijden zijn: Maandag, dinsdag en donderdag van 18:00-20:30 uur. Op de woensdag van 9:30 – 15:00 uur. Ik ben bereikbaar op: 06 24637100 of anders op 034 878 5299. Voor meer informatie kunt u ook mijn website bezoeken.