PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Praktijk Footilicious - Montfoort

Alle pedicure voetbehandelingen, Cosmetische pedicure, Voetreflex massage, Ontspanningsmassage voor voet en onderbeen, Thaise voet- en onderbeenmassage, Uw adres voor verzorgde en ontspannen voeten!
0622032505
info.footilicious@ziggo.nl

Website
footilicious.nl

Pedicure Praktijk Footilicious - Montfoort

Masterclasspedicure
Watermuntplein 30, Montfoort Kwalificaties
Alle pedicure voetbehandelingen • Cosmetische pedicure • Voetreflex massage • Ontspanningsmassage voor voet en onderbeen • Thaise voet- en onderbeenmassage • Uw adres voor verzorgde en ontspannen voeten!

Omschrijving

Mijn naam is Katja, pedicure met veel passie en enthousiasme voor het vak en de voeten. Mijn praktijk is gevestigd aan de Watermuntplein 30 in Montfoort. Alle voetbehandelingen worden op een vakkundige wijze en volgens de richtlijnen van het Bedrijfshandboek Pedicure & Medisch pedicure uitgevoerd. Tevens ben ik lid van branchevereniging ProVoet. Regelmatig volg ik bijscholingen en aanvullende opleidingen of workshops om de nieuwste ontwikkelingen en technieken te blijven beheersen. Mijn stelling is: Loop niet onnodig langer door met voetklachten. Wij gaan samen onderzoeken wat de oorzaak is en een geschikte behandeling uitkiezen om uw voetklachten op te lossen. Te lang doorlopen met voetklachten heeft vaak vervelende gevolgen. Niet alleen voor uw voeten, maar ook voor uw looppatroon en lichaamshouding. Hierdoor kunnen er weer andere klachten ontstaan, zoals lage rugpijn, pijnlijke knieën, nek- of schouderklachten, etc. Ik verzorg basisbehandelingen waarin de normale voetverzorging plaats vindt en deze duurt maximaal 50 minuten. Uitgebreide behandeling; Deze is er voor als uw voeten net iets extra zorg nodig hebben. Duur 75 minuten. Luxe behandeling; Dit is een basisbehandeling en als extra een SPA-behandeling. Een heerlijke voeten verwennerij met een voetbad, met of zonder etherische olie en voetenscrub. Duur 90 minuten. Korte behandeling; Hierbij verhelp ik één specifiek probleem, zoals: het verwijderen van een likdoorn, kloven behandeling, ingroeiende nagel drukvrij leggen, probleemnagels knippen, dunner frezen en verzorging van nagelomgeving. Dit is een behandeling van maximaal 30 minuten. Pedicure behandeling voor mannen. Ook zij kunnen een keuze maken uit de hiervoor genoemde behandelingen. U kunt altijd kiezen voor maatwerk om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak klikt u eventjes door naar mijn website of neem telefonisch contact met mij op. Het telefoonnummer waarop ik bereikbaar ben is: 0622032505. Misschien tot ziens in mijn pedicurepraktijk in Montfoort?