PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

PedicureSalon "Getelo" - Getelo

Pedicure voor Ambulant en in PedicureSalon Getelo. Ik biedt u alle pedicurebehandelingen en als specialiteit de behandelingen voor ingegroeide teennagels, schimmelnagels en het aanbrengen van nagelbeugels.
00491728865401
info@pedicuresalongetelo.de

Website
salonkee.de/salon/pedicure-salon-getelo?lang=de

PedicureSalon "Getelo" - Getelo

Pedicure
Ambulante pedicure
Am Schulkamp 28, Getelo Kwalificaties
Pedicure voor Ambulant en in PedicureSalon Getelo. Ik biedt u alle pedicurebehandelingen en als specialiteit de behandelingen voor ingegroeide teennagels • schimmelnagels en het aanbrengen van nagelbeugels.

Omschrijving

U bent van harte welkom bij PedicureSalon Getelo - voor uw voetverzorging en het oplossen van voetproblemen. Ik ben Samantha Stoel-Gerritsen en woon sinds 2020 samen met mijn man Robert in Getelo. Ik heb eind 2021 mijn opleiding tot podotherapeut in Nederland afgerond en ben in het bezit van diverse certificaten voor de behandeling van ingegroeide teennagels, schimmelnagels en het aanbrengen van nagelbeugels. Wij bieden voetzorg in de salon en ook aan huis voor mensen met een beperking en/of die slecht ter been zijn. Wij hebben PedicureSalon Getelo per 1 januari 2022 geopend. PedicureSalon Getelo staat voor hygiƫne en het leveren van kwaliteit. En natuurlijk zorgen wij ook voor een gezellige ontspannen sfeer. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in PedicureSalon Getelo of bij u thuis.