PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Praktijk Mignon - Roosendaal

Voetzorg: Medisch pedicure, Diabetes patiënten, Reumavoeten, Oncologische voetzorg, Behandeling van ingroeiende nagels, Schimmelnagels / mycosenagels, etc., Complete voetzorg voor iedereen!
0682588607
Pedicurepraktijkmignon@live.nl

Website
pedicurepraktijkmignon.nl

Pedicure Praktijk Mignon - Roosendaal

Allround Pedicure
Oncologische Voetzorg
Bergrand 230, Roosendaal Kwalificaties
Voetzorg: Medisch pedicure • Diabetes patiënten • Reumavoeten • Oncologische voetzorg • Behandeling van ingroeiende nagels • Schimmelnagels / mycosenagels • etc. • Complete voetzorg voor iedereen!

Omschrijving

Mijn naam is Mignon Schniermanni - Prijs, gediplomeerd medisch pedicure en oncologisch voetverzorgster in Roosendaal. De medisch pedicure praktijk bevindt zich in het pand van Van Broekhoven fysio, aan de Bergrand 230 in Roosendaal. Bent u minder mobiel dan kunt u gemakkelijk de auto aan de zijkant van het gebouw parkeren en daarna kunt u langs de lichte helling omhoog lopen zodat u zonder problemen binnen kunt komen. Als u eenmaal binnen bent kunt u aan de lange tafel gaan zitten. Zodra u aan de beurt ben dan kom ik u daar ophalen. Misschien tot ziens in mijn praktijk? Voor vragen en/of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op telefoon 0682588607. Ik lever voetzorg aan alle voeten, zo ook de risicovoeten zoals bij diabetes en reuma patiënten, kindervoeten,oncologische voetzorg, verwaarloosde voeten (veel eelt en verdikte nagels), het plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels, etc. Ik werk volgens het bedrijfshandboek voor de pedicure en medisch pedicure. Ik vind kwaliteit en service belangrijk. Doordat ik de tijd voor u neem en daardoor de kwaliteit kan leveren die nodig is verwelkom ik u graag in de praktijk. Uw voeten/voetproblemen zijn mijn zorg! Ik werk samen met verschillende disciplines zoals podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten, dermatoloog, osteopaten en oncologen.