PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Voetverzorgingspraktijk Pedicurosa - Bergen op Zoom

Voetzorg, Pedicure behandeling, Paramedische voetzorg inclusief voetzorg voor diabetes- en reumapatiënten, Ik kom ook bij u aan huis!
0657800399
info@pedicurosa.nl

Website
pedicurosa.nl

Voetverzorgingspraktijk Pedicurosa - Bergen op Zoom

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Laan van Hildernisse-Zuid 31, Bergen op Zoom Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandeling • Paramedische voetzorg inclusief voetzorg voor diabetes- en reumapatiënten • Ik kom ook bij u aan huis!

Omschrijving

Mijn naam is Jolanda Huigen en mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Laan van Hildernisse-Zuid 31 in Bergen op Zoom (NB). Begin 2016 ben ik een praktijk begonnen voor paramedische voetzorg omdat ik de zorg voor voeten belangrijk vind. In 2014 kreeg ik de kans om mij te profileren op dit vakgebied dat heel goed bij mij past en ben toen de opleiding gaan volgen tot paramedisch chiropodist. Wat is en/of wat doet nu eigenlijk een paramedisch chiropodist of paramedische voetzorgverlener? Wij (ik) zijn professionele voetverzorgverleners gespecialiseerd in allerlei voetproblemen, waaronder bijvoorbeeld voetproblemen bij diabetes mellitus en reuma, maar ook andere veel voorkomende voetproblemen zoals ingegroeide en ingroeiende nagels, eelt, likdoorns, kloven, etc. Iedereen die een probleem heeft met de voeten of gewoon goede professionele voetverzorging wil, kan bij mij terecht. Wanneer u uw voeten belangrijk vindt, twijfel dan niet langer en neem contact met mij op. Voor mijn praktijk werk ik volgens een stappenplan waarin wij samen gaan kijken hoe wij het probleem aan uw voeten het beste kunnen aanpakken. Let op: Korenbloemstraat is betaald parkeren. U kunt gratis parkeren aan de Wouwsestraatweg of bijvoorbeeld aan de Nobellaan. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ik hoop snel met u kennis te mogen maken! Vriendelijke groet, Jolanda.