PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

S.T.E.R. therapie is een nieuwe zachte vorm van voetreflexologie, waarbij het lokaliseren én behandelen van de reflexpunten geen pijnreactie oproept. Het hele lichaam is te vinden als drukpunt of meridiaan onder de voeten. Door deze zacht aan te raken wordt een stimulans gegeven aan bepaalde organen. Daardoor kunnen bepaalde klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Het hele lichaam wordt afgespiegeld op de voeten. Alles wat we in ons lichaam hebben aan botten, spieren, hormonen, etc. is op de voet weer terug te vinden in een drukpunt of in een lijn. Indien het lichaam niet optimaal functioneert, uit zich dit in een ziekte of kwaal en kunnen we dit voelen of zien onder onze voeten.

Als er een bepaalde klacht aanwezig is, bijv. stress, infectieziekte, hoge/lage bloeddruk, migraine, overgewicht etc. dan duidt dat op een tekort of geen goede doorstroming van energie. Blokkades uiten zich als huidveranderingen, kristalvormingen onder de huid of de behandelaar voelt een fijne prikkel tijdens het aftasten van de drukpunten. Dit is een teken dat er op dit punt een energietekort is. 

S.T.E.R. therapie is voor jong en oud. Door verschillende drukpunten op de voeten zacht aan te raken, worden blokkades opgeheven en kan energie weer vrij stromen zodat klachten duidelijk kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De doelstelling is om vanuit een volledige ontspanning klachten te behandelen. Alle klachten kunnen door middel van de STER-therapie veilig worden behandeld.
PEDICUREGEZOCHT.NL