PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

UNIBRACE INSTRUMENT

UniBrace is, zoals de naam al doet vermoeden, een universele aanpak van het probleem van ingroeiende nagels. De naam UniBrace staat voor Universele Nagelbeugel. Dit handige gereedschap werd begin 2018 bedacht bij het Centrum Podologiczno-Medyczne Podoland in Polen. Samen met professor Janusz Szymkowski van de Univer-siteit van Wrocław werkten Adrian Arkada en Daniel Abratkiewicz, bekend van de Arkada-methode, aan het prototype van de UniBrace. Met de UniBrace kan de voetzorgverlener beugels maken in de karakteristieke “M” vorm. De beugels zijn geschikt om met een haakje om de nagelplaat te bevestigen of op de nagelplaat te plakken óf een combinatie daarvan.

Deze techniek om de vorm van nagels te veranderen, zodat ze niet meer in de nagelwal ingroeien is niet nieuw. Er is zelfs een patentaanvraag uit 1873 op naam van E.E. Stedman waarop de karakteristieke “M”-vorm al te zien is.

Afhankelijk van de indicatie of juist de contra-indicaties, kan de voetzorgverlener met de UniBrace individueel een behandelplan maken. De beugels zijn ook geschikt voor de kleine teentjes en/of handnagels. Alle vormen van ingroeiende en ingegroeide nagels kunnen met dit systeem geholpen worden.


Zoek uw voetzorgverlener/pedicure dan ook op www.pedicuregezocht.nl